marți, 6 ianuarie 2015

Când votezi trebuie să ști ce votezi!



Când votezi trebuie să ști ce votezi!

Acum românii care au votat Președintele Traian Băsescu s-au dat la fund... Evident nu le convine că un fost președinte de dreapta încasează banii de la stat! Păi dacă ești de dreapta nu se cade să ai propria afacere, să plătești impozite și din profit (impozitat) să trăiești?
Sau de vină este Diaspora?! O fi mai ”cool” să spunem așa dar foarte mulți care l-au votat locuiau aici în România! Și dacă cântăreau mai bine înainte de vot nu puneau ștampila pe Traian Băsescu! Diaspora nu știe exact ce se întâmplă aici, dar voi cei de aici! Este adevărat că mulți dintre voi ați amendat în 2012 dar se pare că a fost prea târziu!  
După 10 ani de IROSIRE A ISTORIEI, de MURDĂRIE CU NOROI A ROMÂNILOR, realizăm că .... este un român care nu a resimțit criza. A fost Traian Băsescu care a călărit statul toți acești ani... De ce?

Traian Băsescu – ”om de dreapta” care a trăit doar cu bani de la stat

Traian Băsescu, în vârstă de 63 de ani, a fost preşedinte al României timp de două mandate, între anii 2004-2014. Anterior, din iunie 2000 până în decembrie 2004, a fost primar general al municipiului București, ales din partea PD.
Fostul preşedinte al României, Traian Băsescu, s-a pensionat cu data de 4 noiembrie 2014

Traian Băsescu şi-a încasat deja prima pensie, e vorba de o remuneraţie lunară totală de peste 7.600 de lei. Adică, pensia pe care o primeste în calitate de fost comandant de marină, peste 2.500 de lei, la care se mai adaugă 75% din indemnizaţia de preşedinte. Dacă ne uităm pe documentele oficiale postate pe site-ul preşedinţiei indemnizaţia unui fost şef de stat este de 5.060 de lei.

Dacă vă interesează ultima DECLARAȚIA DE AVERE !


sursa: digi24; google