luni, 24 martie 2014

Avionul Boeing 777 al Malaysia Airlines s-a prăbuşit

Avionul Boeing 777 al Malaysia Airlines s-a prăbuşit. Nu există supravieţuitori

Avionul Boieng 777 al companiei Malaysia Airlines deviase de la traiectorie, s-a prăbuşit în sudul Oceanului Indian şi nu există supravieţuitori, anunţă autorităţile, citate de CNN. Conform datelor obţinute prin satelit şi de către echipele de căutare, avionul Boeing 777 s-a prăbuşit în sudul Oceanului Indian, la vest de oraşul australian Perth.

Avionul Boeing 777 al companiei Malaysia Airlines, dispărut la 8 martie, s-a prăbuşit în sudul Oceanului Indian şi niciunul dintre cei 239 de pasageri nu a supravieţuit, a anunţat premierul malaysian, Najib Razak, care se bazează pe cea mai nouă analiză investigatorilor, realizată cu ajutorul datelor primite dintr-un satelit aparţinând unei companii britanice.


Potrivit datelor obţinute prin satelit şi de către echipele de căutare, avionul Boeing 777 s-a prăbuşit în sudul Oceanului Indian, la vest de oraşul australian Perth. Compania de satelit Inmarsat şi Departamentul britanic de Investigaţii a Accidentelor Aviatice au oferit informaţii complexe anchetatorilor care, de peste 15 zile, se ocupă cu găsirea zborului MH370.

Surse: http://www.dailymail.co.uk; www.extremetech.com; www.mediafax.ro.