sâmbătă, 15 noiembrie 2014

Romania bunului simt!

România bunului simț!



Mâine poporul român are puterea în mâna sa! Poporul român va hotărî cine va fi Președinte!
În ultima perioadă am auzit, mi s-a sugerat și chiar primit ”amenințări” că trebuie să votez un anume NUME!... altfel va fi rău (!!!) : nu voi mai putea ieși din țară decât cu viză sau vom fi iar supuși rușilor sau nu vom mai primi bani de la Uniunea Europeană sau ...
Care mai de care ne amenință cu... APOCALIPSA!
Mă întreb de ce isteria asta?
De ce nu suntem normali?

Poporul român este divizat și în interiorul granițelor și în afara lor! Știm foarte bine asta! Românii sunt sacrificați de dragul politicului în fiecare zi! Destinul lor este hotărât de câte o slugă de la partid de orice culoare ar fi! Suntem într-un moment dat într-o tabără politică și credem că viitorul este luminos! Dar ce să vezi: EROARE !!!

Politica este un lucru murdar! Mulți cred că a face politică este un fapt de eroism! EROARE!!! 

Nouă celor mărunți nu ni se întâmplă nimic extraordinar a doua zi după alegeri! Suntem aceeași, cu problemele noastre, cei care au avut nevoie de susținere se fac nevăzuți, rămânând cu o iluzie, trebuind să ne descurcăm ca și până atunci!

Mai mult independența României obținută în 1877 este o utopie! Nu mai suntem independenți pentru că nu mai sunt promovați buni români care să se sacrifice pentru țară și nu pentru buzunarul propriu.

Fiecare dintre noi va vota (dacă va merge la vot! - în primul tur au fost prezenți aproximativ jumătate dintre români!!!) ceea ce îi va dicta propria conștiință! 
Dar ce să vezi? Mulți sunt cei care ne dictează pe cine să votăm! Se bat cu pumnii în piept că unul sau altul este mai bun? Dar de când sunteți și prooroci?
Am văzut la așa zisa confruntare doi candidați fără cei 7 ani de acasă! În loc să fim informați cu ceea ce vor face (conform prerogativelor constituționale) se atacă cu insuccesele adversarului sau a susținătorilor lui și mai ales ne mint cu ceea ce vor face (locuri de muncă, lapte și miere, bogăție...).

Sunt convins că s-ar putea să fie o continuare a luptei președinte-premier, sau o continuitate a pașilor mărunți, iar schimbarea o pot face românii la parlamentare când putem vota omul și nu partidul, chiar dacă votăm contra partidului în care credem! Să nu mai ajungă în Parlament oricine! Știm foarte bine că doctrina partidului nu o cunoaște nici măcar fondatorul acestuia, știm foarte bune că totul este banul și nimic altceva!

Votați pe cine vreți! Nu mă voi supăra decât pe cei care nu vor vota!!!



 





S-auzim numai de bine!